Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:35

مینی لوف ماست و بادام

مینی لوف ماست و بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

  تخم مرغ........................ 3 عدد

 شکر ریز................... 100 گرم

وانیل مایع...................... نصف قاشق مرباخوری

 ماست ......................125 گرم(نصف پیمانه)

روغن مایع ....................یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر قهوای روشن یا تیره.......................60 گرم

 بادام پودر شده ........................90 گرم

 آرد...................... 140 گرم

 بیکینگ‌پودر..........................2 قاشق مرباخوری

نمک.......................اندکی

روش‌تهیه

8 عدد قالب مینی‌لوف به ابعاد تقریبا 5.5 در 11 را چرب کرده و آرد پاشی کنید و یا با کاغذ چین‌دار مخصوص کیک بپوشانید و کنار بگذارید.

تخم‌مرغ‌ها را با شکرها و وانیل با همزن دستی یا برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. ماست و روغن را به تدریج اضافه کرده و در حد ترکیب شدن هم بزنید. در این مرحله آرد، بیکینگ‌پودر و نمک الک‌شده و بادام پودر شده را افزوده و با هم مخلوط کنید. مایه کیک را بین قالب‌ها تقسیم کنید به صورتی که دوسوم هر قالب پر شود، قالب‌ها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه‌ی سانتی‌گراد یا 175 درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که وسط لوف‌ها پخته شود بپزید. بعد از پخت 10 دقیقه در قالب خنک کرده و بعد از قالب بیرون آورده و روی توری سیمی به صورت کامل خنک کنید. سپس به طور دلخواه تزیین کنید.

نكته:

در صورتی که از وانیل خالص استفاده می‌کنید مقدار آن را یک‌چهارم قاشق چایخوری در نظر بگیرید.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزیقالب کیکمینی لوفمینی لوف ماست و بادامطرز تهیه مینی لوف ماست و بادام تعداد بازديد: 492 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است