Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 18:32

كارامل ترد

كارامل ترد

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

 

هل آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكر ‌ریز 220 گرم

 

كره‌ی سرد 125 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كارامل

 

تافی خرد كرده 200 گرم

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

خامه 1 قاشق سوپخوری

گروه شیرینی پزی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین، هل و شكر را با هم مخلوط و الك كنید و در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید.

حالا كره‌ی خرد كرده را بیفزائید و 20 ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید.

سپس تخم‌مرغ و عسل را بیفزائید و 15 ثانیه‌ی دیگر دستگاه را روشن كنید تا مواد خمیر شود.

حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از خمیر را بردارید و به شكل توپ در‌آورید و با فاصله در سینی بچینید.

اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه شیرینی را بپزید.

همینكه شیرینی خنك شد، رویشان را با كارامل بپوشانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی كارامل: همه‌ی مواد را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرآموزش قنادیكارامل تردروش تهیه کارامل تعداد بازديد: 732 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است