Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 22:45

مافین پرتقال و شکلات

مافین پرتقال و شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 12 عدد:

کره نرم شده  ۱۰۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده کرده یک قاشق سوپخوری

آب پرتقال ۱۱۰ میلی لیتر

شیر ۱۱۰ میلی لیتر

آرد ۳۰۰ گرم

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

کره و شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا سبک و یکنواخت شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، وانیل و پوست پرتقال را بیفزائید  و مخلوط کنید. حالا شیر و آب پرتقال را بیفزائید و بعد مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و مخلوط سازید.

سپس همزن را خاموش کنید و شکلات را درون مایه فراهم کرده بریزید و با لیسک هم بزنید. اکنون مایه به دست آمده را در قالب‌‌های مافین بریزید و دوسوم از حجم قالب‌ها را پر کنید.

آن‌گاه مافین‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید.

اینک مافین پرتقال و شکلات را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شکلاتشیرینی پرتقالیشیرینی شکلاتیآشپزباشیشور و شیرینمافین پرتقال و شکلات تعداد بازديد: 150 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است