Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:19

شیرینی شكر پاره

شیرینی شكر پاره

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 500 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره‌ آبكرده 250 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 3 عدد

 

فندق پوست گرفته 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ شربت

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

شكر 500 گرم

 

گلاب یا عرق دارچین 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

آرد و بیكینگ‌پودر را در كاسه‌ مناسبی الك كنید و وانیلین را به آن بیفزائید. آن‌گاه مخلوط كره و زرده‌های تخم‌مرغ را به آرد بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا هر بار به اندازه‌ یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید. سپس توپ‌های فراهم‌كرده‌ خمیر را در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و وسطشان را با دسته‌ قاشق چوبی گود كنید و فندق بگذارید.

اكنون سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، شیرینی را بپزید. آن‌گاه سینی را از فر در آورید. همینكه شیرینی‌ها قدری خنك شدند، رویشان شربت بریزید.

روش تهیه‌ شربت: آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه شربت را بجوشانید و پس از 5 دقیقه، گلاب را بیفزائید و پس از چند جوش آن را از روی اجاق بردارید. 

 

برچسب ها: شیرینی شكر پارهآموزش شیرینی شكر پارهروش تهيه شیرینی شكر پارهشيريني شكرشكرپارهمواد لازم شیرینی شكر پارهتهيه شیرینی شكر پاره تعداد بازديد: 1820 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است