Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 17 آذر 1398 - 11:50

چیز كیك یخچالی پرتقالی

چیز كیك یخچالی پرتقالی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر 

بیسكوییت وانیلی آسیاب كرده ١٣٠ گرم

كره آبكرده ٥٠ گرم

پودر ژله پرتقال ٥٠ گرم

آب جوش ١٢٥ میلی گرم (یک‌دوم پیمانه)

پنیر خامه ای ٢٤٠ گرم

شكر ١٠٠ گرم

اسانس وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

خامه قنادی همزده و فرم گرفته ٢٥٠ گرم

پوست پرتقال رنده كرده ٢ قاشق چایخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

بیسكویت و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه این مخلوط را بین قالب‌های تک‌نفره دسر تقسیم کنید و خوب فشرده نمائید و تا فراهم کردن مایه چیز كیك در یخچال نگه دارید.

سپس پودر ژله و آب جوش را با هم مخلوط کنید و روی حرارت آب جوش قرار دهید تا ژله کاملا حل شود.

حالا پنیر خامه‌ای، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد نیمی از خامه فرم گرفته را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون باقیمانده خامه را به محلول خنک شده ژله پرتقال بیفزائید و پوست رنده کرده پرتقال را نیز افزوده و مخلوط سازید.

اینک مایه پنیری را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر ١ سانتیمتر بریزید و نیمی از قالب دارای مخلوط بیسکویت و کره را با آن پر كنید.

آن‌گاه مخلوط ژله و خامه را روی این مایه بریزید تا قالب پر شود.

حالا چیز کیک را دست کم ٤ ساعت و یا یك شب در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.

در صورت دلخواه می‌توانید روی چیز کیک را با پرتقال بیارائید.

برچسب ها: چیز کیکشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینچیز كیك یخچالی پرتقالیچیز كیك یخچالیچیز كیك پرتقالیدستور تهیه چیز کیکچیزکیک تعداد بازديد: 246 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیز کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است