Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 08:35

كلوچه دارچيني

كلوچه دارچيني

shooroshirin

0 0

متوسط

12 دقیقه

42 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 42 عدد

كرة‌ نرم   ............... 125 گرم

شكر قهوه‌اي.................  55 گرم

شكر دانة‌ ريز............... 100 گرم + 3 قاشق سوپخوري

اسانس وانيل................. يك‌دوم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ   ................ 1 عدد

آرد............. 200 گرم

بيكینگ سودا ..............يك‌دوم قاشق چايخوري

جوز هندي رنده‌ کرده ................. يك‌دوم قاشق چايخوري

دارچين................... 2 قاشق چايخوري

شکر (اضافی)............... 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان:

روش تهیه

كره، شكر قهوه‌ای، شکر سفید و وانيل را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه تخم‌مرغ را بيفزائيد و بعد مخلوط آرد، بيكينگ‌سودا و جوز هندي را در 2 نوبت اضافه كنيد تا خمير مناسبي حاصل شود. سپس خمير فراهم کرده را در كيسة نايلونی قرار دهید 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. حالا دارچين و شكر را با هم مخلوط كنيد. اکنون هر بار به اندازة 1 قاشق سوپخوري از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در مخلوط شكر و دارچين بغلتانيد. توپ‌های خمیر را با فاصله در سيني شيريني‌پزي بچينيد و به مدت تقریبی 12 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد.

برچسب ها: كلوچه دارچينيطرز تهیه كلوچه دارچيني تعداد بازديد: 764 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است