Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 07:59

فاج کره بادام‌زمینی

فاج کره بادام‌زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

کره  110 گرم

شکر قهوه‌ای  220 گرم

شیر125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

کره بادام‌زمینی 165 گرم

شکلات تلخ یا شیری، آب کرده  130 گرم

بادام‌زمینی خرد کرده  65 گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

کف قالب را به اندازه 15×20 سانتیمتر با فویل بپوشانید و روی فویل و کف دیواره‌های قالب را چرب کنید.

آن‌گاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شود.

سپس شکر قهوه‌ای و شیر را به کره بیفزائید و مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و  کره بادام‌زمینی و شکلات را به مایه فاج افزوده و مخلوط کنید و بادام زمینی خرد کرده را بیفزائید و فاج را در قالب بریزید.

اکنون قدری از کره بادام زمینی را درون مایکرویو گرم کنید و روی فاج بریزید و سپس به کمک خلال چوبی، خطوطی روی فاج ایجاد کنید تا به شکل مرمری درآید.

اینک فاج را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود حالا فاج را با چاقوی تیز و گرم برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیفاج کره بادام زمینیطرز تهیه فاج بادام زمینیدسر خوشمزه با کره بادام زمینیعارفا ابن الرضا تعداد بازديد: 1508 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است