Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 16:29

بیسكویت پسته و شكلات

بیسكویت پسته و شكلات

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پسته آسیاب كرده 120 گرم

 

شكر ریز 50 گرم

 

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

وانیلین یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه كرم

 

شكر 50 گرم

 

آب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

زرده تخم‌مرغ همزده 2 عدد درشت

 

شكلات شیری آبكرده 90 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكلات شیری خردكرده 180 گرم

 

روغن جامد 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – مهدیس رحیمیان

 

پسته و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و سفیده تخم‌مرغ، وانیلین و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر 5/2 سانتیمتر، بریزید و گل‌های كوچكی از آن، روی سینی پوشیده از كاغذ با فاصله تقریبی 2 سانتیمتر بگذارید.

سپس سینی را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بیسكویت‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانی كه اطرافشان طلائی رنگ شود، بپزید. حالا بیسكویت‌ها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شوند.

آن‌گاه بین هر دو عدد قدری كرم بمالید و در مواد رویه فرو برید و روی كاغذ آلومینیومی بگذارید. اینك روی آنها را با خلال پسته بیارائید.

روش تهیه كرم: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ را در كاسه كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

سپس شربت را كم‌كم به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و از روی حرارت بردارید. همزدن را ادامه دهید تا مایه اندكی سرد شود. حالا شكلات را به آن بیفزائید و كرم به دست آمده را به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

روش تهیه مواد رویه: شكلات را به روش بن‌ماری آب كنید و روغن را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف شود. آن‌گاه بگذارید تا قدری خنك شود.

 

برچسب ها: بیسكویتآموزش بیسكویتانواع بیسكویتبیسكویت شكلاتبیسكویت پستهطر زتهیه بیسكویت تعداد بازديد: 427 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است