Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 06:59

اسلايس زنجفيل و ليمو

اسلايس زنجفيل و ليمو

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

16 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي حدود 16 برش

آرد ...............165 گرم

بيكينيگ‌پودر...............1 قاشق چايخوري

مخلوط زنجفيل و دارچين..............1 قاشق چايخوري

شكر قهوه‌اي روشن............... 55 گرم

كرة ‌خرد كرده........... 65 گرم

عسل يا گلدن سيروپ................. 175 گرم

تخم‌مرغ همزده................ 1 عدد

شير...............125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

 

مواد لازم مياني

پودر ژلاتين............... 1 قاشق چايخوري

آبليمو............. 2 قاشق سوپخوري

پنير خامه‌اي.................250 گرم

شكر................ 55 گرم

پوست ليمو (رنده كرده).............. 2 قاشق چايخوري

خامة صبحانه............... 250 گرم

آشپزباشی – افسانه ظروفی :

روش‌تهیه

فر را با دماي 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد و دو سيني شيريني‌پزي را به اندازة 20×30 سانتيمتر، چرب كنيد و با كاغذ روغني بپوشانيد و روي كاغذ را نيز چرب كنيد. آن‌گاه آرد، بيكينگ‌پودر، ادويه و شكر را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس كره و عسل را در ظرف ديگري بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كره آب شود. حالا اين مايه را به مخلوط آرد افزوده و هم بزنيد. اكنون تخم‌مرغ و شير را نيز درون ماية‌ فراهم كرده بريزيد و مخلوط نمائيد. اينك ماية به دست آمده را به طور مساوي، درون دو سيني بريزيد و به مدت تقريبي 10 دقيقه، در فر بپزيد. همينكه كيك‌ها خنك شدند، آنها را از كاغذ جدا كنيد و يكي از كيك‌ها را دوباره در همان سيني بگذاريد. آن‌گاه ماية مياني را روي كيك بريزيد و صاف كنيد و كيك بعدي را رويش بگذاريد. سپس رويش را با فويل بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد. اكنون كيك را براي پذيرائي، به اندازة‌ دلخواهتان برش دهيد و براي پذيرائي، در ظرف زيبا و مناسبي بچينيد.

روش تهية مواد مياني

پودر ژلاتين را روي آبليمو بپاشيد و به روش بن‌ماري حل كنيد. آن‌گاه محلول ژلاتين را 5 دقيقه كنار بگذاريد تا خنك شود.

حالا پنير خامه‌اي، شكر و پوست ليمو را در كاسة ‌مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس خامه و محلول ژلاتين را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا ماية صاف و يكدستي حاصل شود.

 

یادآوری

مي‌توانيد اسلايس فراهم كرده را با گل‌هاي دست ساختتان از خمير فوندانت بيارائيد.

 

خواص زنجفیل

یکی از خواص زنجفیل، ضد تهوع بودن آن است. هر نوع حالت تهوع که داشته باشید، تهوع صبحگاهی بارداری، تهوع ناشی از حرکت یا هر نوع دیگری از تهوع، مصرف زنجفیل می تواند به شما کمک کند.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزیطرز تهیهاسلايس زنجفيل و ليموطرز تهیه اسلايس زنجفيل و ليمو تعداد بازديد: 485 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است