Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 19:24

شیرینی برشی با گیلاس

شیرینی برشی با گیلاس

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بیسكویت پودركرده 200 گرم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

كره آب‌كرده  90 گرم

 

مواد لازم برای تهیه لایه میانی

 

خامه 300 گرم

 

پنیر خامه‌ای  300 گرم

 

شكر 250 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

كمپوت گیلاس 1 قوطی

 

مواد لازم رویه

 

ژله گیلاس یك بسته 100 گرمی

آشپزباشی

 

فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالبی به اندازه 18×28 سانتیمتر را چرب نمائید.

كف و دیواره‌‌های آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. بیسكویت، دارچین و كره‌ آب‌كرده را در كاسه مناسبی بریزید و پس از ریختن مخلوط در قالب، روی آن را صاف كنید و كاملاً پرس نمائید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. بعد گیلاس‌ها را از وسط نصف كنید و روی لایه قبلی بچینید.

اكنون مواد میانی را روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن صبر كنید تا شیرینی در قالب خنك شود. سپس مواد رویه را روی آن بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملاً خودش را بگیرد.

روش تهیه مواد میانی: خامه و پنیر خامه‌ای را در كاسه مناسبی بریزید و با درجه كند همزن برقی بزنید. بعد شكر و تخم مرغ‌ها را بیفزائید تا تركیب یكدستی به‌دست آید.

روش تهیه مواد رویه: ژله را در 1 پیمانه آب داغ حل كنید و بعد یك‌دوم پیمانه آب سرد به آن بیفزائید و بگذارید به غلظت سفیده تخم مرغ دربیاید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی پزیشیرینی برشیآموزش شیرینی پزیمواد لازم شیرینیآشپزباشیشیرینی برشی با گیلاسشیرینی با گیلاس تعداد بازديد: 683 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است