Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:12

بیسکویت اورئو

بیسکویت اورئو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 80 عدد

کره نرم شده    ۲۲۵ گرم

شکر دانه ریز    ۲۰۰ گرم

تخم مرغ    یک عدد

عصاره وانیل    یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو   ۱۱۰ گرم

نمک    یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر    یک و یک دوم قاشق چایخوری

آرد حدود     ۳۰۰ - ۳۲۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و یک دقیقه هم بزنید.

سپس پودر کاکائو، نمک و بیکینگ‌پودر را افزوده و مخلوط سازید و بعد آرد را کم کم بیفزائید تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد.

(مراقب باشید که خمیر را چنگ نزنید تا به روغن نیفتد!) حالا خمیر به دست آمده را در کیسة نایلونی بگذارید و یکساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلی‌متر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.

اینک بیسکویت‌ها را به مدت تقریبی 12-14 دقیقه در فر بپزید.

همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، هر دو عدد را با کرم به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو مقدمبیسکویت اورئوروش تهیه بیسکویت اورئوروش تهیه بیسکویت های خوشمزهمواد لازم برای تهیه بیسکویت اورئو تعداد بازديد: 423 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است