آشپزباشی – مریم امیری
قالبی به اندازه 20 × 30 سانتیمتر را چرب كنید. كره، شكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود ولی نجوشد. آنگاه گردو و بیسكویت را بیفزائید.
حالا نصف مواد را در قالب بریزید و كاملاً بفشارید. مخلوط شكلات و كره بادام زمینی را روی مایه بریزید. مابقی مواد را نیز روی آن بدهید و كاملاً بفشارید و بمدت 12 ساعت در یخچال نگهدارید تا شیرینی ببندد.
اینك آن را به اندازههای دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.