Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 18:40

شیرینی برشی گردو و شكلات

شیرینی برشی گردو و شكلات

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 250 گرم

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

وانیلین 1 قاشق چایخوری

 

گردو خرد كرده 120 گرم

 

بیسكویت آسیاب‌كرده 300 گرم

 

شكلات آب‌كرده 1 پیمانه

 

كره‌ بادام زمینی یك دوم پیمانه

آشپزباشی – مریم امیری

 

قالبی به اندازه‌ 20 × 30 سانتیمتر را چرب كنید. كره، شكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود ولی نجوشد. آن‌گاه گردو و بیسكویت را بیفزائید.

حالا نصف مواد را در قالب بریزید و كاملاً بفشارید. مخلوط شكلات و كره‌ بادام ‌زمینی را روی مایه بریزید. مابقی مواد را نیز روی آن بدهید و كاملاً بفشارید و بمدت 12 ساعت در یخچال نگه‌دارید تا شیرینی ببندد.

 اینك آن را به اندازه‌های دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی پزیشیرینی برشیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینیشیرینی برشی گردومریم امیریشیرینی گردوشیرینی شكلات تعداد بازديد: 815 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است