Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:27

بیسکویت دو رنگ شکلاتی

بیسکویت دو رنگ شکلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30-35 عدد

کره 125گرم

شکلات چیپسی 200گرم

آرد 225گرم

پودرکاکائو 25 گرم

بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

شکر قهوه ای 200 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی سفید 100گرم

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و  به روش بن‌ماری آب کنید. آنگاه شکلات آبکرده را  از روی حرارت بر دارید و بگذارید خنک شود (10 دقیقه).

سپس مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا شکر قهوه‌ای، تخم‌مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و کم کم مواد خشک را به آن بیفزائید.

سپس مخلوط کره و شکلات را نیز درون این مایه بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود. اکنون روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

آنگاه هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از خمیر بردارید و با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

اینک رویشان شکلات چیپسی بگذارید و بیسکویت را به مدت تقریبی 10 دقیقه و در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: بیسکویت شکلاتیانواع بیسکویتآشپزباشیمهدیس رحیمیانبیسکویت دورنگ تعداد بازديد: 1296 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است