Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:09

شيرينی با مارسيپان

شيرينی با مارسيپان

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

 مــواد لازم:

 كره............................225 گرم

پودر شكر .....................125 گرم

تخم‌مرغ........................3 عدد

وانیل......................1‌چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر.....................1 قاشق چایخوری

آرد...............................500 گرم

مارسیپان......................به مقدار لازم

مارمالاد (به دلخواه) .......................به مقدار لازم

شكلات و پسته (برای تزیین)............به مقدار لازمزعفران حل‌كرده     به مقدار لازم

طرز تهیه :

كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا مثل كرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه كنید و به هم‌زدن ادامه دهید. آنگاه وانیل، بیكینگ پودر و آرد را با هم مخلوط كنید و به مایه قبلی بیفزایید تا خمیر نرمی حاصل شود. سپس خمیر را درون كیسه نایلونی بگذارید و به مدت نیم‌ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از اینكه از یخچال بیرون آوردید، خمیر را با وردنه باز كنید و با قالب گرد قالب بزنید. حالا روی نیمی از خمیرهای برش خورده، به كمك ماسوره شكوفه، قدری مارسیپان بگذارید و بعد از پختن، وسط آن مارمالاد بمالید. سپس هر دو عدد بیسكویت را به هم بچسبانید. اكنون روی آن را با شكلات و پسته تزیین كنید. حرارت فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت، 15 الی 20 دقیقه است.

 

یادآوری: مارسیپان را با سفیده تخم‌مرغ نرم كنید و به آن مقداری زعفران بیفزایید.

برچسب ها: شیرینیخمیر فوندانتشیرینی با مارسیپانشیرینی خانگیطرز تهیه شیرینی با مارسیپانفوندانت تعداد بازديد: 702 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است