Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:01

ترافل فندقی

ترافل فندقی

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 خامه صبحانه 150 میلی لیتر (دوسوم پیمانه)

 

پودرقهوه فوری 1 قاشق چایخوری

 

کره آبکرده 30 گرم

 

شکلات تلخ آبکرده 300 گرم

 

پودر فندق 80 گرم

 

پودر بیسکویت ساده 50 گرم

 

شکلات تلخ (اضافی) 300 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا اندکی گرم شود. آن‌گاه قهوه را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا کره و شکلات را نیز درون خامه بریزید و آن را از روی حرارت بردارید و قدری هم بزنید تا مایه کاملا یکنواخت شود.

سپس فندق و بیسکویت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مایه فراهم کرده را در یخچال بگذارید تا اندکی سفت شود. اینک هربار به اندازه 1 قاشق چایخوری از این مایه بردارید و به شکل توپ درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید.

آن‌گاه ترافل‌ها را دست کم نیم ساعت، در یخچال نگه دارید. سپس شکلات تلخ (اضافی) را آب کنید و ترافل‌ها را در آن بغلتانید و روی فویل بچینید. در صورت دلخواه می‌توانید نی پلاستیکی داخل ترافل‌ها قرار دهید و آن‌ها را با گیپور خوراکی بیارائید.

 

برچسب ها: ترافلترافل شکلاتیآموزش ترافلانواع ترافلترافل فندقی تعداد بازديد: 631 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است