Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 فروردین 1403 - 00:47

ماکارون پاپس

ماکارون پاپس

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بادام آسیاب کرده  75 گرم
پودر شکر  115 گرم
آرد ذرت  10 گرم
سفیدة تخم‌مرغ 2 عدد
شکر دانه ریز  50 گرم
اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری
کرم پنیر   به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی :

روش‌تهیه

بادام، پودر شکر الک کرده و آرد ذرت را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را 15 ثانیه روشن کنید. آن‌گاه این مخلوط را الک کنید.
 سپس سفیدة تخم‌مرغ‌ها را (بهتر است به دمای محیط رسیده باشند) با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا شکر را کم کم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا مرنگ یکدست و براقی حاصل شود. اکنون وانیل را درون مرنگ بریزید و بعد مخلوط بادام را در سه نوبت به مرنگ بیفزائید و با لیسک مخلوط کنید.
مایة فراهم کردة ماکارون را روی صفحة سلیکونی مخصوص ماکارون بریزید و زیر آن چند ضربه بزنید تا چنانچه هوایی در مایة ماکارون مانده باشد، خارج شود. آن‌گاه ماکارون را نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید و بعد به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجة سانتیگراد بپزید. مراقب باشید که دمای فر زیاد نباشد! همینکه ماکارون کاملا خنک شده هر دو عدد را با کرم پنیر به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

  برای تهیة کرم پنیر 150 گرم پنیر ماسکارپونه را همراه با 75 گرم پودر شکر و یک‌چهارم قاشق چایخوری اسانس وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی قدری بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه 100 گرم کرة نرم شده را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا یک قاشق چایخوری پوست لیموی رنده کرده به آن افزوده و هم بزنید.
  برای آراستن ماکارون مطابق تصویر، از نی‌های طرحدار استفاده کنید و ماکارون‌ها را با گل‌های ظریف و زیبای دست‌ساخت‌تان از خمیر فوندانت بیارائید.

برچسب ها: دسرشیرینیشیرینی پزیافسانه ظروفیطرز تهیه ماکارونماکارون پاپس تعداد بازديد: 777 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است