Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:51

پولكی نارگیلی

پولكی نارگیلی

shooroshirin1

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب 200 میلی‌لیتر

 

شكر 500 گرم

 

كرم تارتار یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر نارگیل 50 گرم

آشپزباشی – سعید بابارحیمی

 

آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بجوشد. آن‌گاه كرم تارتار را به شربت بیفزائید و صبر كنید تا شربت طلائی رنگ و كارامل شود.

حالا چند قطره از آن را روی سینی یا سنگ چربكرده بریزید. چنانچه شربت بلافاصله سفت شد، آن را از روی اجاق بردارید و پودر نارگیل را بیفزائید و با قاشق شربت را روی سینی چربكرده بریزید.

بعد از خنك شدن، پولكی را با كاردك از سینی جدا كنید و در ظرف در دار نگه دارید.

 

برچسب ها: پولكیپولكی نارگیلیآموزش پولكیطرز تهیه پولكیانواع پولكیمواد اولیه پولكی تعداد بازديد: 6182 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • با همین دستور پولکی را درست کردم.با حرارت بسیار کم و مواظب بودم نسوزد ولی وقتی سفت شد کمی مزه سوختگی میدهد
    • پاسخ خانم افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی‌پزی: با سلام و سپاس از تماس‌تان،‌ برای تهیه پولکی و به طور کلی کارامل کردن شکر، از ظروف مناسب که کف ضخیمی دارند استفاده کنید. همچنین مراقب باشید که حرارت ملایم باشد تا شکر نسوزد!

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است