Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:46

ترافل شكلات و فندق

ترافل شكلات و فندق

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شكلات سیاه خرد كرده 225 گرم

 

كره خرد كرده  175 گرم

 

خامه صبحانه 60 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

پودر شكر 100 گرم

 

فندق بو داده و آسیاب كرده50 گرم

 

آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

شكلات و كره را دركاسه مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه مخلوط شكلات و كره را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس پودر شكر و فندق را كم‌كم اضافه كنید و روی مخلوط فراهم كرده را بپوشانید.

حالا آن را 12 ساعت در جای خنك نگه دارید ولی در یخچال نگذارید! هنگامی كه مایه ترافل خودش را گرفت، هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از آن بردارید و به شكل توپ درآورید.

اكنون توپ‌های فراهم كرده را در ترافل، بادام بوداده و خرد كرده، فندق بو داده و خرد كرده و در صورت دلخواه در پودركاكائو و نارگیل بغلتانید و در سینی دارای فویل بچینید. اینك سینی را در یخچال بگذارید تا ترافل كاملا سفت شود.

حال می‌توانید ترافل‌ها را در كپسول‌های كاغذی مخصوص شكلات بگذارید و یا مطابق تصویر از آنها درخت زیبائی بسازید. این ترافل‌ها برای پذیرائی از مهمانان عزیز و گرامی‌تان در ایام نوروز بسیار مناسب و دلپذیر است.       

            

برچسب ها: ترافل فندقترافلآموزش ترافلانواع ترافلترافل شكلاتطرز تهیه ترافل تعداد بازديد: 787 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است