Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:30

اشترودل سیب

اشترودل سیب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

سیب 5 عدد

کره 50 گرم

شکر 100 گرم

دارچین 1 قاشق چایخوری

گردوی خرد کرده 50 گرم

خامه صبحانه 50 گرم

خمیر هزار ورق (میل‌فوی) 500 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

آشپزباشی - مریم امیری

پوست سیب‌ها را بگیرید و خرد کنید و در کره تفت دهید. آن‌گاه شکر و دارچین را به آن بیفزائید و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.

همینکه سیب خنک شد، گردو و خامه را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید و دو مستطیل از آن درآورید.

سپس یکی از خمیرها را روی سینی شیرینی‌پزی قرار دهید و مخلوط سیب را رویش بریزید به گونه‌ایکه لبه‌های خمیر از مایه میانی خالی بماند.

اکنون اطراف خمیر را با آب مرطوب کنید و خمیر باقیمانده را مطابق شکل برش دهید و روی سیب‌ها بگذارید. اینک دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید.

آن‌گاه اشترودل سیب را 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. و بعد دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و اشترودل را تا زمانی‌که طلائی رنگ شود در فر نگه نگه دارید (حدود 20 دقیقه)

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمریم امیریاشترودلشیرینی های خوشمزهاشترودل سیب تعداد بازديد: 1705 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است