Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:48

اسلایس آناناس و نارگیل

اسلایس آناناس و نارگیل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 35 برش 

کرۀ خرد کردۀ بی نمک 90 گرم

شکلات سفید خرد کرده 200 گرم

کمپوت آناناس یک قوطی 440 گرمی

شکر 80 گرم

تخم مرغ 2 عدد

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

آرد نول 300 گرم

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

پودر نارگیل 40 گرم

پودر شکر الک کرده 200 گرم

نارگیل تازه (رنده کرده) 25 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 160درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازۀ 24×32 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونه ای بپوشانید که کاغذ از دو لبۀ قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.

آن گاه کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید اندکی خنک شود.

حالا آناناس را در صافی بریزید و آب آن را نگه دارید و آناناس را خرد کنید.

اکنون شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با همزن برقی بزنید و بعد آرد و بیکینگ پودر را همراه با نارگیل، آناناس و یک چهارم پیمانه از آب آناناس به این مخلوط بیفزائید و بعد شکلات و کره را بیفزائید و هم بزنید.

اینک مخلوط فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر بپزید.

آن گاه صبر کنید تا اسلایس آناناس در قالب خنک شود.

در این میان، پودر شکر و 3 قاشق از آب آناناس را در کاسۀ مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا آیسینگ روان و یکدستی حاصل شود.

سپس آیسینگ را روی اسلایس آناناس بریزید و صاف کنید و رویش را با نارگیل رنده کرده بپوشانید.

همینکه آیسینگ سفت شد، اسلایس را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

می توانید از میوۀ دلخواهتان برای آراستن این اسلایس بهره بگیرید.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیطرز تهیه اسلایسروش تهیه اسلایسشور و شیریناسلایس آناناس و نارگیلاسلایس آناناساسلایس نارگیل تعداد بازديد: 130 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این اسلایس چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است