Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:13

چیز كیك كدو حلوائی (بدون فر)

چیز كیك كدو حلوائی (بدون فر)

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

بیسكویت شكلاتی 250 گرم

 

كره‌ی آبكرده 70 گرم

 

مواد لازم میانی

 

پنیر خامه‌ای 300 گرم

 

شكر 50 گرم

 

خامه‌‌ی فرم گرفته 400 گرم

 

كدوی پخته و پوره كرده‌ یك و یك‌دوم پیمانه

 

پودر دارچین 1قاشق سوپخوری

 

مواد لازم رویه

 

گردوی خرد كرده 100 گرم

 

شكلات سفید آبكرده برای تزئین 

آَشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

بیسكویت را آسیاب كنید و با كره‌ی خنك شده مخلوط نمائید و در قالب بریزید. بیسكویت را خوب بفشارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس مواد میانی را در قالب روی بیسكویت بریزید و دست‌كم 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. آن‌گاه با گردو روی چیزكیك را بپوشانید و با شكلات سفید آبكرده و پودر پسته بیارائید.

حالا چیزكیك را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

پنیر خامه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه خامه‌ی فرم گرفته، پوره‌ی كدو و دارچین را بیفزائید. 

نكات مهم

برای تهیه‌ی خامه‌ی فرم گرفته‌ی مطلوب می‌باید خامه‌ای را در نظر بگیرید كه چربی آن از 35 درصد كمتر نباشد. به این منظور 1 كیلوگرم خامه مناسب را با 250 گرم شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

پس از افزودن شكر، خامه را درون فریزر قرار دهید تا بلورهای یخ در اطراف ظرف تشكیل شود. خامه را باید به حدی بزنید كه جای مخلوط مفتون همزن روی خامه محو نشود.

در این مدت چند بار دستگاه همزن روی خامه محو نشود. در این مدت چند بار دستگاه همزن را خاموش كنید تا یخ‌های موجود در خامه آب شود و شما یخ‌زدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگیرید.

توجه داشته باشید كه سرعت متوسط همزن برقی، مناسب‌ترین سرعت برای تهیه‌ی خامه‌ی فرم گرفته است.

اگر خامه را بیش از حد بزنید تبدیل به كره‌ی شیرین خواهد شد. هرگز خامه‌ی شیرین نشده را درون فریزر قرار ندهید زیرا به اصطلاح می‌بُرد و دیگر قابل مصرف نخواهد بود.

گفتنی است چنانچه بخواهید به جای خامه‌ی تازه از پودر خامه استفاده كنید، می‌باید 100 گرم 1 پودرخامه را با 200 گرم شكر و 300 میلی‌لیتر شیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تركیب شوند.

سپس در یخچال بگذارید و پس از سرد شدن كامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

 

برچسب ها: آموزش چیزکیکشیرینی پزیآموزش قنادیشیرینی بدون فرچیز كیك كدو حلوائیانواع چیز کیکچیزکیک کدو حلوایی تعداد بازديد: 651 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیز کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است