Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 19:36

کوکی یخچالی نارگیل و بادام

کوکی یخچالی نارگیل و بادام

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12-15 عدد 

کره آبکرده 100 گرم

پودر شکر 160 گرم

پودر نارگیل 90 گرم

بادام بی‌نمک (برشته کرده) 12-15 عدد

شکلات تلخ آبکرده 125 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره، پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از این مخلوط بردارید و به شکل توپ درآورید.

سپس رویشان بادام بگذارید و کوکی‌‌ها را 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا کف کوکی‌ها را در شکلات آبکرده بزنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات ببندد.

اکنون کوکی‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: کوکیآشپزباشیشور و شیرینروش تهیه کوکیکوکی یخچالی نارگیل و بادامکوکی یخچالیکوکی نارگیلیکوکی بادامیدستور تهیه کوکی یخچالی تعداد بازديد: 88 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است