Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 19:46

پیراشگی پنیری | طرز تهیه پیراشگی پنیری

پیراشگی پنیری | طرز تهیه پیراشگی پنیری

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم پیراشگی پنیری برای 30 عدد:

 آرد 650 گرم

نمك یكدوم قاشق چایخوری

ماست  250 گرم (1 پیمانه)

بیكینگپودر یكو یكدوم قاشق چایخوری

روغن مایع 180 میلیلیتر

كرهی نرم  100 گرم

مواد لازم میانی:

پنیر فتا (سفید)  150 گرم

شوید تازه و خرد كرده  3 قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز یكچهارم قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

زردهی تخممرغ 2 عدد

سیاه‌دانه به میزان لازم

 

 

 

 

طرز تهیه پیراشگی پنیری

آرد و نمك را در كاسهی مناسبی الك كنید و در وسط آن حفرهای ایجاد نمائید. در ظرف دیگری، ماست و بیكینگپودر را با هم مخلوط كنید و همراه با روغن و كره، به آرد و نمك بیفزائید. آنگاه مواد را با هم مخلوط سازید تا به شكل خمیر درآید. حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، به مدت 5-8 دقیقه ورز دهید تا بافتش صاف و یكدست شود.

اكنون خمیر را با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و مقداری از مواد میانی را در وسط هر یك از خمیرها قرار دهید. اینك خمیر را از وسط تا بزنید تا به شكل نیم دایره درآید. بعد دو لبهی خمیر را خوب بفشارید تا به هم بچسبد. حالا خمیرهای آماده را در سینی چربكرده بچینید و روی آنها را با قلممو، زردهی تخممرغ بمالید و سیاهدانه بپاشید.

اكنون سینی را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد یا 360 درجهی فارنهایت، به مدت تقریبی 25 دقیقه قرار دهید تا پیراشكیها بپزند و طلائی رنگ شوند.

روش تهیه‌ی مواد میانی:

پنیر، شوید و فلفل را، در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

برچسب ها: طرز تهیه پیراشگی پنیریپیراشگی پنیریپخت پیراشگی پنیری تعداد بازديد: 684 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است