Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 20:24

کیک دونات توت فرنگی

کیک دونات توت فرنگی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 6 عدد 

آرد ۱۸۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ پینچ

تخم‌مرغ ۱ عدد

اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

دوغ بی‌نمک ۱۲۵ میلی لیتر(یک‌دوم پیمانه)

کرة آبکرده ۱ قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم

توت‌فرنگی به‌میزان لازم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، شکر، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه تخم‌مرغ، وانیل، دوغ و کره را به آن بیفزایید و هم بزنید.

سپس مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده دونات بریزید و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت 12 - 15 دقیقه بپزید.

حالا دونات‌ها را از فر درآورید و پس از ۱۰ دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شوند.

اکنون هر کدام را به دو نیم برش دهید و  قدری خامه فرم گرفته و توت‌فرنگی بین آنها بگذارید.

اینک کیک دونات را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: دوناتشیرینی پزیطرز تهیه دوناتآشپزباشیشور و شیرینکیک دونات توت فرنگیکیک دوناتدونات توت فرنگیدستور تهیه کیک دونات توت فرنگیروش تهیه کیک دونات تعداد بازديد: 135 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است