Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:28

شیرینی پسته و آلبالو

شیرینی پسته و آلبالو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره‌ نرم 200 گرم

 

پودر شكر 80 گرم

 

پسته‌ پودر كرده 110 گرم

 

آرد  200 گرم

 

اسانس هل یا بادام 2-3 قطره

 

رنگ سبز خوراكی به میزان لازم

 

گلسه چری خردكرده  100 گرم (یا مربای آلبالو بدون شربت)

 

پودر شكر برای تزئین 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

كره و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه پسته و آرد را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

حالا اسانس هل، رنگ سبز و گلسه چری را نیز اضافه نمائید و خمیر به دست آمده را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید.

فر را با دمای 180درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. اكنون هر بار به اندازه‌ یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.

آن‌گاه توپ‌های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-15دقیقه، در فر بپزید. سپس شیرینی‌ها را روی پنجره‌ سیمی خنك كنید و در صورت دلخواه با پودر شكر بیارائید.

 

برچسب ها: شیرینی پسته و آلبالوآموزش شيريني پستهروش تهيه شيريني پستهمواد لازم شيريني پستهشيريني پستهشيريني آلبالوتهيه شیرینی پسته و آلبالو تعداد بازديد: 1469 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است