Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:22

شیرینی ارده شکلاتی

شیرینی ارده شکلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 30-35 عدد 

ارده 100 گرم

کره نرم شده 100 گرم

پودر شکر 35 گرم

آرد 150 گرم

پودر کاکائو 15 گرم

نمک 1 پینچ

کنجد به میزان لازم

نجمه درویش

ارده، کره و شکر را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را به این مایه بیفزائید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود.

آن‌گاه خمیر را در کیسه نایلونی و یا کاغذ روغنی قرار دهید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس هر بار توپ‌های کوچکی از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در کنجد بغلتانید.

خمیرهای فراهم کرده را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: شیرینیکیک و شیرینیشیرینی شکلاتیشیرینی پزیآشپزباشیشیرینی اردهشیرینی خانگیشور و شیرینزندگی آنلاینشیرینی ارده شکلاتی تعداد بازديد: 236 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است