Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:52

اسلایس زردآلو آلبالو و گردو

اسلایس زردآلو آلبالو و گردو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بیسكویت خردكرده 125 گرم

 

مربای آلبالوی بدون شربت 1 پیمانه

 

زردآلوی خشك خردكرده دوسوم پیمانه

 

گردوی خردكرده 90 گرم

 

پودر نارگیل  یك‌دوم پیمانه

 

شیرعسلی یك‌دوم پیمانه

 

كره آب‌كرده  125 گرم

 

مواد لازم برای تهیه رویه

 

كره 30 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه ساده  1 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 150 گرم

 

پودر نارگیل 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

قالبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر، با فویل بپوشانید. آن‌گاه بیسكویت، آلبالو، زردآلو، گردو، نارگیل، شیرعسلی و كره را در كاسه‌ای بریزید و با یكدیگر مخلوط سازید. سپس این مخلوط را در قالب بریزید و خوب بفشارید. حالا مواد رویه را رویش بریزید و صاف كنید.

اكنون قالب را در یخچال بگذارید و صبر كنید تا شیرینی سفت شود. اینك پودر نارگیل را روی آن بپاشید و برای پذیرائی، به اندازه دلخواه ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مواد رویه: كره، وانیلین و خامه را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه، به‌تدریج پودر شكر را بیفزائید.

 

برچسب ها: اسلایسآموزش شیرینی پزیآشپزباشیآموزش اسلایساسلایس با زردآلواسلایس با آلبالواسلایس با گردو تعداد بازديد: 1138 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است