Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 21:06

شیرینی نارگیلی

شیرینی  نارگیلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براd 30 عدد

كره نرم 125 گرم

پودر شكر 110 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

عسل 2 قاشق سوپخوری

پودر نارگیل 1 قاشق سوپخوری

پودر پسته 1 قاشق سوپخوری

آرد 230 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

پودر نارگیل 50 گرم

پودر پسته 50 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ، عسل، پودر نارگیل و پودر پسته را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط سازید.

حالا هر بار توپ‌های کوچکی به اندازه گردو، از خمیر بردارید و در مخلوط پسته و نارگیل بغلتانید و با فاصله در سینی بچینید.

اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 12 – 15 دقیقه، بپزید.

برچسب ها: شیرینی نارگیلیشیرینی خشکآشپزباشیآرزو گنجیشیرینی خوشمزه نوروزیمواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلیطرز تهیه شیرینی نارگیلیشیرینی سنتی نارگیلی تعداد بازديد: 1696 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است