Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 21:21

بن بن شکلاتی

بن بن شکلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 24 عدد

ترکیش دی لایت(راحتی)  125گرم

پستۀ برشته کرده   45گرم

مارش مالو(خرد کرده)  40 گرم

کرن بری   45 گرم

شکلات تلخ   370 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

دی لایت را به مکعب های کوچک خرد کنید و برای این کار از قیچی چربکرده کمک بگیرید.

آن گاه نیمی از دی لایت،پسته،مارش مالو و کرن بری را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس این مخلوط را درقالب های سلیکونی به گنجایش هر یک،یک قاشق سوپخوری بریزید.

حالا شکلات را خرد کنید و به روش بن ماری آب نمائید و آن را در قالب ها روی مخلوط فراهم کرده بریزید.

مراقب باشید که شکلات به کف قالب برسد.اکنون باقیماندۀ دی لایت،پسته،مارش مالو و کرن بری را روی شکلات بریزید و اندکی بفشارید.

اینک قالب را دست کم 2 ساعت در یخچال بگذارید تا بن بن شکلاتی ببندد.آن گاه بن بن را از قالب درآورید و هر کدام را در زرورق مخصوص شکلات بپیچید.

برچسب ها: افسانه ظروفیشیرینی نوروزیشکلات نوروزیبن بن شکلاتیپآشپزباشیروش تهیه بن بن شکلاتیمواد لازم برای تهیه بن بن شکلاتی تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است