Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:57

پادرازی

پادرازی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 40 عدد

روغن صاف قنادی  250 گرم

پودر شکر 150 گرم

تخم مرغ 1 عدد

پودر هل  یک دوم قاشق چایخوری

آرد نخود چی 250 گرم

آرد برنج  125 گرم

آرد گندم 125 گرم

مواد لازم رویه

زردۀ تخم مرغ  2 عدد

زعفران حلکرده  1 قاشق سوپخوری

کنجد  به میزان لازم

آشپزباشی - نجمه درویش

روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود .آنگاه تخم مرغ و پودر هل را بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

سپس مخلوط الک کردۀ آرد نخودچی، آرد برنج و آرد گندم را به این مایه بیفزائید و با دست مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی2 -3 میلیمتر باز کنید و با برشگر مخصوص پادرازی قالب بزنید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید.

اینک رویشان مخلوط زردۀ تخم مرغ و زعفران بمالید و با چنگال روی خمیر خط‌های عمودی ایجاد کنید و اندکی کنجد بپاشید.

آن گاه شیرینی را بمدت تقریبی10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد،آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی سنتیشیرینی پادرازیپادرازیآشپزباشیشیرینی شب عیدنجمه درویشمواد لازم یرای تهیه شیرینی شب عید تعداد بازديد: 299 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است