Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:03

چوروس

چوروس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20-25 نفر

آب  ٢٣٠ ميلي ليتر

شکر   18 گرم

روغن ٢ قاشق سوپخوری

نمک  یک چهارم قاشق چایخوری

دارچین   یک چهارم قاشق چایخوری

آرد ١٥٠ گرم

تخم مرغ ۱عدد کوچک

روغن مایع برای سرخ کردن  به میزان لازم

مخلوط شکر و دارچین برای روی چوروس    به میزان لازم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

آب ، شکر ، روغن ، نمک و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

آن گاه آرد الک کرده را یکباره به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا خمیر از اطراف ظرف جدا شود.

سپس خمیر را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود.حالا تخم مرغ را اضافه کنید و با دست ورز دهيد تا تخم مرغ  کاملا با خمیر مخلوط شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و روغن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

اینک هر بار قدری از خمیر چوروس را در روغن بریزید و بگذارید طلائی رنگ شود.

چوروس را بعد از برشته شدن ، روی هولۀ کاغذی آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافه اش گرفته شود.

همینکه چوروس خنک شد،آن را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانيد و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

می‌توانید چوروس را به طول 10 سانتیمتر و یا به شکل حلقه در روغن بریزید.

برچسب ها: آشپزباشیشیرینی های خوشمزهعارفه ابن الرضاشیرینی اسپانیاییشیرینی سنتی اسپانیاییچوروسمواد لازم برای تهیه چوروسروش تهیه چوروس تعداد بازديد: 271 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است