Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 17:12

بیسكویت دارچینی

بیسكویت دارچینی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه این بیسکویت:

كره  125 گرم

پودر شكر 100 گرم

زرده‌ی تخم مرغ  یك عدد

شربت غلیظ   100 گرم

آرد  375 گرم

بیكینگ پودر  یك دوم قاشق چایخوری

وانیل  یك چهارم قاشق چایخوری

دارچین یك دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه این بیسکویت:

در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و یكدست شوند. زرده‌ی تخم مرغ را بیفزائید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط با هم تركیب شود و به شكل كرم درآید. سپس شربت غلیظ را به آن اضافه كنید و فقط تا جائی كه با هم مخلوط شوند، هم بزنید. اینك آرد، بیكینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را داخل كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، به ضخامت 3 یا 4 میلیمتر به كمك وردنه و با برشگر (كاتر) به اشكال مختلف برش دهید. خمیرهای برش خورده را درون سینی چرب كرده بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزد.

یادآوری‌ها:

1- در صورت تمایل، می‌توانید 1 قاشق چایخوری پودر كاكائو را با نیمی از خمیر مخلوط كنید و بیسكویت‌ها را در دو رنگ آماده كنید.

2- چنانچه بخواهید بیسكویت‌ها به شكل هلالی و برجسته درآیند، می‌توانید خمیر برش خورده را روی قوطی كنسرو قرار دهید و بعد داخل فر (تاون) بپزید.

3- به جای شربت غلیظ، می‌توانید از عسل یا شربت مربای پرتقال نیز استفاده كنید.

4- چنانچه از برشگر متوسط استفاده كنید، این تعداد بیسكویت‌ به دست می‌آید.

برچسب ها: بیسکویتآموزش بیسکویتطرز تهیه بیسکویت تعداد بازديد: 492 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است