Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:36

بیسكویت ژله‌ای

بیسكویت ژله‌ای

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره‌ یا مارگارین 350 گرم

 

شكر 200 گرم

 

پودر ژله با طعم توت‌فرنگی 80 گرم

 

اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 525 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – مژگان فرهنگ

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و پودر ژله و وانیل را بیفزایید.

سپس تخم‌مرغ را اضافه كنید و مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر را درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلی‌متر باز كنید و با برشگر به شكل گل قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.

اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بیسكویت را بپزید.

یادآوری: می‌توانید از انواع ژله‌ی میوه برای تهیه‌ این بیسكویت استفاده كنید و آن را در رنگ‌های مختلف تهیه كنید.

 

برچسب ها: بیسكویتآموزش بیسكویتانواع بیسكویتمواد اولیه بیسكویتبیسكویت ژله‌ایظرز تهیه بیسكویت تعداد بازديد: 920 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است