Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:15

کوکی آناناس

کوکی آناناس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15-18 عدد 

پودر شکر 25 گرم

آرد 190 گرم

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

نمک 1 پینچ

کره‌ نرم شده 110 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

مارمالاد آناناس یا سیب به میزان لازم 

مواد لازم برای روی کوکی

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

پودر شکر، آرد، آرد ذرت و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کنار بگذارید.

آن‌گاه کره را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود و بعد زرده تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و هم بزنید.

سپس مواد خشک را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

حالا هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری سر پر از خمیر فراهم کرده بردارید و اندکی آن را کف دستتان پهن کنید.

قدری مارمالاد وسط خمیر بگذارید و آن را جمع کنید و به شکل آناناس درآورید.

اکنون به کمک چاقو خط‌هایی روی خمیر ایجاد کنید تا به شکل آناناس درآید.

اینک روی خمیرها، مخلوط زرده تخم‌مرغ‌ و خامه‌ بمالید و کوکی‌ها را به مدت تقریبی

10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

کوکی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

در صورت دلخواه و برای زیباتر شدن کوکی‌ها، می‌توانید از برگ‌های تازه رزماری استفاده کنید و کوکی‌ها را با آن بیارائید.

برچسب ها: کوکیآشپزباشیطرز تهیه کوکیشور و شیرینکوکی آناناسدستور تهیه کوکی آناناسروش تهیه کوکی آناناس تعداد بازديد: 1007 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است