Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:08

كوکی ساوارين

كوکی ساوارين

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30-35 عدد

كرۀ نرم شده ١٢٥گرم

پودر شكر ٦٠گرم

زردۀ تخم مرغ  ١عدد

وانيلین یک چهارم قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده کرده  یک دوم قاشق چایخوری

آرد  160 گرم

پودر كاسترد  ٣٠گرم

نشاستۀ ذرت  ٣٠گرم

كنجد سفيد   ٣ قاشق سوپخوری

مارمالاد، فروتفيل يا شكلات آب كرده

حدود١٠٠گرم

آشپزباشی - نجمه درویش

كره و پودر شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود.

آن گاه زردۀ تخم مرغ،وانيلین و پوست پرتقال را بيفزاييد و مخلوط كنيد.

سپس آرد، پودر كاسترد و نشاستۀ ذرت را باهم مخلوط و الك نماييد و آن را به مایۀ تخم مرغي افزوده و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی حاصل شود.

حالا هر بار به اندازۀ  قالب ساوارين از خمير فراهم کرده برداريد و در كنجد بغلتانيد و در قالب ساوارين قرار دهيد.

قالب ها را در سینی شیرینی پزی بچینید و ساوارین را به مدت تقریبی ٢0دقيقه در فر گرم كرده با دماي ١٧٠درجۀ سانتيگراد بپزد.

همینکه ساوارین پخت و خنک شد، آن را از قالب جدا کنید و داخلشان را با مارمالاد، فروتفيل يا شكلات آبكرده پر كنيد.

برچسب ها: آشپزباشیشیرینی پزی خانگینجمه درویشکوکی ساوارینروش تهیه انواع کوکیروش تهیه کوکی ساوارینمواد لازم برای تهیه کوکی ساوارین تعداد بازديد: 595 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است