Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:18

شیرینی گل رز

شیرینی گل رز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

کره نرم 125 گرم

شکر دانه ریز 40 گرم

شیرعسلی نصف قوطی (حدود 180 گرم)

تخم‌مرغ  1 عدد

وانیلین  یک هشتم قاشق چایخوری

آرد 200 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره و  شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و شیرعسلی را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس تخم‌مرغ و وانیلین را اضافه نمائید و بعد آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را به مایه افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس هر بار 4 عدد از خمیرها را به شکلی که لبه‌هایشان اندکی روی هم قرار بگیرند، رول کنید و از وسط برش دهید تا به شکل گل رز درآید و با فاصله روی سینی بچینید.

سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی گل رزآشپزباشیافسانه ظروفیشیرینی شب عیدشیرینی خوشمزه نوروزیشیرینی به شکل گل رزطرز تهیه شیرینی گل رز تعداد بازديد: 2140 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است