Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:04

کلوچه حلوا

کلوچه حلوا

shooroshirin

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15 عدد

شیر ولرم............... 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

شکر................... 50 گرم

پودر مایه خمیر................ 8 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

تخم مرغ  ............. 1 عدد

هل آسیاب کرده.............. 1 قاشق چایخوری

روغن مایع.............. 3 قاشق سوپخوری

آرد................... به میزان لازم

حلوا................ به میزان لازم

زردة تخم مرغ برای تزئین................... 1 عدد

کنجد............. به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی :

روش‌تهیه

شیر، یک قاشق چایخوری از شکر و مایه‌خمیر را در کاسة کوچکی بریزید و مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ، باقیماندة شکر، هل و روغن مایع را در کاسة دیگری بریزید و مایه‌خمیر ورآمده را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم‌کم افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید. حالا خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. بعد آن را در کاسة چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر افزایش یابد. اکنون هربار توپ‌هائی به وزن 35 گرم از خمیر بردارید و داخل آن را گود کنید. اکنون یک قاشق سوپخوری حلوا داخل خمیر قرار دهید و خمیر را ببندید و در سینی چربکرده بچینید. آن‌گاه روی کلوچه‌ها مهر بزنید و زردة تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید. اینک سینی را در فر گرم کرده با دمای 190 درجة سانتیگراد قرار دهید و کلوچه‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.

برچسب ها: کلوچهحلواکلوچه حلواطرز تهیه حلوا تعداد بازديد: 724 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است