Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 02:57

کوکی مارسیپان

کوکی مارسیپان

shooroshirin6

0 0

آسان

25 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 125 گرم

 

پودر شکر  100 گرم

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

 

عسل 100 میلی لیتر

 

آرد 325 گرم

 

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

 

بادام آسیاب کرده 50 گرم

 

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

 

مارمالاد زردآلو به میزان لازم

 

خمیر مارسیپان حدود 200 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. آن‌گاه کره و پودر‌شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس زرده تخم‌مرغ را افزوده و مخلوط کنید.

حالا عسل را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. اکنون آرد، بیکینگ‌پودر، بادام و وانیل را درون مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اینک خمیر را اندکی ورز دهید و در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید. سپس خمیر‌های برش خورده را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، اندکی مارمالاد رویش بمالید و مطابق شکل، با خمیر مارسیپان بیارائید. 

 

برچسب ها: کوکی مارسیپانشیرینی مارسیپانیمارسیپانکوکی تزئینیشیرینی فانتزی تعداد بازديد: 2270 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است