Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 19:47

فاج نعنا

فاج نعنا

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شیر عسلی  یك قوطی 400 گرمی

 

شكر  150 گرم

 

گلوكز  2 قاشق سوپخوری

 

كره  125 گرم

 

رنگ سبز  به میزان لازم

 

اسانس نعنا 1 قاشق چایخوری

 

شكلات سفید خردكرده  180 گرم

 

شكلات سیاه آبكرده  50 گرم

 

آبنبات نعنائی برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

قالب مربعی به ضلع 20 سانتیمتر را چرب كنید و كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید به گونه‌ای كه كاغذ از دو طرف لبه قالب حدود 5سانتیمتر، بلندتر باشد.

 آن گاه شیر عسلی، شكر، گلوكز و كره را در ظرف مناسبی كه كف ضخیمی داشته باشد، بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

این مایه را پیوسته هم بزنید تا شكر حل شود.

پس از 10 دقیقه، رنگ و اسانس را به آن بیفزائید و حرارت را قدری افزایش دهید.

 سپس به مدت تقریبی 8 دقیقه، مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود و از اطراف ظرف جدا گردد.

حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و شكلات را درون آن بریزید و مخلوط كنید.

 اینك مایه را در قالب بریزید و بعد از نیم ساعت كه فاج خنك شد، رویش را بپوشانید و به مدت حداقل 6 ساعت در یخچال نگه‌دارید تا كاملاً ببندد.

 اكنون فاج را از قالب در آورید و با برشگر ستاره‌ای شكل قالب بزنید. قدری شكلات سیاه آبكرده در مركز هر یك بریزید و با آبنبات نعنائی خردكرده فاج را بیارائید.

 حال فاج را در ظرف دردار و زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شيرينيقناديفاج نعناانواع شيرينيدستور شيرينيپخت شيرينيشيريني با طعم نعنا تعداد بازديد: 735 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است