Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1397 - 16:59

اکلر با کرم پنیر

اکلر  با کرم پنیر

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدو 10-12 عدد

کره خرد کرده 100 گرم

پودر شکر 2 قاشق سوپخوری

مخلوط مساوی آب و شیر 375 میلی‌لیتر  ( یک و یک‌دوم پیمانه)

آرد الک کرده  250 گرم

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ ریز  7 عدد (50 گرمی)

اسانس وانیل  یک‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کرم پنیر:

پنیر ماسکارپونه  250 گرم

پودر شکر  100 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 2 قاشق چایخوری

خامه قنادی فرم گرفته  200 گرم

میوه دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

کره، پودر شکر و مخلوط آب و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود و مخلوط فراهم کرده به نقطه جوش برسد.

آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط آرد و نمک را به مایه افزوده و مخلوط کنید. سپس ظرف را دوباره روی حرارت بگذارید و پیوسته مواد را هم بزنید تا خمیر شود و خمیر از ظرف جدا گردد.

حالا خمیر را از ظرف خارج کنید و بگذارید اندکی خنک شود. بعد آن را در کاسه همزن برقی قرار دهید و قدری با همزن بزنید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی و با فاصله زیاد از هم، به خمیر بیفزائید و هر بار به اندازه کافی مایه اکلر را با همزن برقی بزنید تا تخم‌مرغ‌ها جذب خمیر شوند و خمیر شل نشود!

اکنون وانیل را اضافه کنید و مایه به دست آمده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره B1 بریزید.

سپس سینی شیرینی‌پزی را قدری چرب کنید و مایه اکلر را به شکل زیگزاگ روی سینی بریزید (اندازه اکلرها به دلخواه شماست).

حالا اکلرها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. پس از پخت، اکلرها می‌باید طلائی‌رنگ شوند و داخل‌شان کاملا خالی باشد.

همینکه اکلرها خنک شدند، داخل‌شان را با کرم پنیر پر کنید و با میوه بیارائید و رویشان پودر شکر بپاشید.

روش تهیه کرم پنیر: پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و پوست لیمو را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه همزن را خاموش کنید و خامه همزده قنادی را به مخلوط پنیر بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا کرم صاف و یکنواختی حاصل شود.

سپس کرم فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و اکلرها را پر کنید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیاکلراکلر با کرم پنیرمواد لازم برای تهیه اکلرطرز تهیه اکلر تعداد بازديد: 406 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است