Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:48

شيرینی دانمارکی شكلاتی

شيرینی دانمارکی شكلاتی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد:

آرد 275 گرم

شكر1 قاشق سوپخوری

نمك يك‌دوم قاشق چايخوری

كره 30 گرم

پودر مايه خمير 1 قاشق چايخوری

شير ولرم 150 میلیليتر (حدود دو سوم پيمانه)

كره بینمك (خرد كرده) 90 گرم

تخم‌مرغ همزده 1 عدد برای روی خمير

شكلات 12 تکه كوچك

پودر شكر برای تزئين به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

آرد، شكر و نمك را در كاسه مناسبی بريزيد، كره را بيفزائيد و با نوك انگشتانتان مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان درآيد. آن‌گاه مايه خمير را بيفزائيد و در وسط اين مواد حفره‌اي بسازيد.

سپس شير را كم‌كم افزوده و مخلوط نمائيد تا مواد خمير شود. حالا خمير را روی سطح آرد پاشيده ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذاريد.

رويش را بپوشانيد و در جای گرم نگه داريد تا حجم خمير افزايش يابد و تقريباً دو برابر شود. اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده، به اندازه 15×38 سانتيمتر باز كنيد و كره بی نمك را روی آن بگذاريد.

سپس خمير را سه لا تا بزنيد (مانند پاكت نامه) لبه‌های خمير را به هم بچسبانيد و دوباره آن را به اندازه 15×38 سانتيمتر، باز كنيد.

به همين ترتيب خمير را دو بار ديگر تا بزنيد. اينك خمير را به اندازه 20×30 سانتيمتر باز كنيد و آن را از درازا نصف كنيد و برش دهيد. حالا هر تكه را به 6 قسمت تقسيم نمائيد.

به اين ترتيب 12 تكه خمير خواهيد داشت. اكنون لبه‌های خمير را با تخم‌مرغ همزده مرطوب كنيد و روی هر خمير، تكه‌ای شكلات بگذاريد. آن‌گاه خمير را سه‌لا تا بزنيد (مانند پاكت نامه).

خمیرهای فراهم کرده را در سینی چربکرده بچینید، رویش را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید.

اکنون رويشان تخم‌مرغ بماليد و آنها را به مدت تقریبی 15 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتيگراد بپزيد همين‌كه شيرینی خنك شد، رويش پودر شكر بپاشيد.

برچسب ها: انواع شیرینی خشکآشپزباشیافسانه ظروفیشیرینی دانمارکی تعداد بازديد: 3672 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است