Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:57

شیرینی پرانل

شیرینی پرانل

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره  100 گرم

 

پودر قند 4 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زرده تخم‌مرغ  1عدد

 

پودر بادام یك‌چهارم پیمانه

 

آرد  حدود 150 گرم

آشپزباشی- آرزو گنجی

 

كره، پودر قند و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.

 سپس پودر بادام و آرد را اضافه كنید تا مایه خمیر شود.

حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا هر بار قدری از خمیر بردارید و به شكل اشك دو سر در آورید. خمیرها را در سینی بچینید و به مدت 10-12 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.

 

برچسب ها: آموزش شيرينيشيرينيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيطرز تهيه شيرينيشیرینی پرانل تعداد بازديد: 1247 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است