Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1397 - 17:45

شیرینی فانتزی سیب

شیرینی فانتزی سیب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  حدود 35 عدد

کره  200 گرم

روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

ماست پاستوریزه کم‌چرب  125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

تخم‌مرغ 1 عدد

آرد  الک کرده 500 گرم

پودر شکر 2 قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

مواد لازم میانی:

سیب 2 عدد درشت

پودر شکر 4 قاشق سوپخوری

گردوی برشته و خرد کرده 60 گرم

دارچین 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

ابتدا مواد میانی را به این ترتیب آماده کنید. پوست سیب‌ها را بگیرید و رنده کنید.

آن‌گاه سیب و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیب بپزد و آبش کشیده شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و گردو و دارچین را بیفزائید و بگذارید خنک شود. برای تهیه خمیر، همه مواد را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را بین دو کاغذ روغنی قرار دهید و به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس  در مرکز هر یک، قدری از مایه میانی بگذارید و خمیر را تا کنید. اکنون هر چهار عدد از این خمیرهای نیم دایره‌ای شکل را کنار هم قرار دهید و لبه‌های خمیر را روی هم بفشارید (مانند تصویر).

سپس آنها را روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اینک همچنان که شیرینی‌ها گرم هستند، رویشان پودر شکر بپاشید. همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی فانتزیآشپزباشیافسانه ظروفیشیرینی خوشمزهشیرینی فانتزی سیبمواد لازم برای تهیه شیرینی سیب تعداد بازديد: 408 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است