Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:43

بیسكویت پرتقال و كشمش

بیسكویت پرتقال و كشمش

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره‌ نرم 115 گرم

 

شكر دانه‌ریز 75 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

آرد 200 گرم

 

پودر دارچین یك قاشق چایخوری

 

كشمش پلویی 50 گرم

 

مربا پوست پرتقال خردكرده (بدون شربت) 15 گرم

 

شیر 15-30 میلی‌لیتر (1-2 قاشق سوپخوری)

آشپزباشی

 

فر را با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك شود.

بعد زرده‌ تخم مرغ را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن ‌آرد، دارچین، كشمش، مربای پوست پرتقال و شیر را بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید تا مایه خمیر شود.

حالا خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده، با وردنه به ضخامت 5میلی‌متر باز كنید و با برشگری به قطر 5 سانتی‌متر قالب بزنید و در سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه شیرینی‌ها را بپزید.

اكنون در ظرف مناسبی سفیده‌ی تخم‌مرغ را با چنگال بزنید و روی شیرینی‌ها بمالید. بعد شكر دانه ریز روی هر یك از آنها بپاشید و دوباره به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی‌رنگ شود سپس روی پنجره سیمی خنك كنید.

اینك بیسكویت‌ها را در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیبیسكویتطرز تهیه بیسكویتآموزش بیسكویتانواع بیسكویتبیسكویت میوه ایدستور بیسكویتبیسكویت پرتقالبیسكویت كشمش تعداد بازديد: 639 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است