Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:35

طرز تهیه شیرینی ارده و كنجد

طرز تهیه شیرینی ارده و كنجد

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم شیرینی ارده و كنجد

كره نرم شده  200 گرم

 

ماست  100 گرم

 

پودر قند 130 گرم

 

وانیل  یك هشتم قاشق چایخوری

 

آرد  450 گرم

 

بیكینیگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

ارده 100 گرم

 

گردوی آسیاب‌كرده 100 گرم

 

كنجد  30 گرم

 

شربت  1 قاشق سوپ‌خوری

آشپزباشی- ماه منیر نوری

طرز تهیه شیرینی ارده و كنجد

ابتدا در ظرفی كره، ماست، پودر قند و وانیل را بریزید و با همزن  برقی بزنید. سپس آرد و بیكینیگ پودر را الك كنید و با مایه قبلی مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون خمیر را رول كنید و دو سانت دو سانت ببرید. بعد بریده‌ها را به صورت گلوله‌ درآورید.

حالا با انگشت در وسط هر یك از گلوله‌ها حفره‌ای ایجاد كنید و از مواد میانی داخل آن‌ها بریزید و در كف دست به صورت دایره شكل دهید. حالا شیرینی‌‌ها را با فاصله در سینی مناسبی قرار دهید و به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه، با دمای 200 درجه سانتیگراد در فر (تاون) بپزید.

اینك سینی را از فر خارج كنید و روی آن پودر قند بپاشید و پس از آن كه كاملاً خنك شد، در ظرف دلخواه بچینید.

روش تهیه مواد میانی

ابتدا در ظرف مناسبی ارده، گردو، كنجد و شربت را بریزید و مخلوط نمائید و استفاده كنید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیآشپزباشیماه منیر نوریشیرینی ارده و كنجدشیرینی اردهشیرینی با کنجدروش تهیه شیرینی ارده و كنجدطرز تهیه شیرینی ارده و كنجد تعداد بازديد: 1576 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است