Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:47

شیرینی‌های كوچك شكلاتی

شیرینی‌های كوچك شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره خردكرده  125 گرم

 

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

 

آرد سفید 100 گرم

 

پودرقند 2 قاشق سوپخوری

 

پودر شكلات  45 گرم

 

شكلات سفید ذوب‌كرده  150 گرم

 

شكلات سیاه ذوب‌كرده  60 گرم

آشپزباشی- سهیلا جباری

 

فر (تاون) را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره، آرد برنج، آرد سفید، پودر قند و پودر شكلات را، در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید تا مواد خمیر شود. آن‌گاه خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا نرم و یكدست شود. سپس آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم نمائید و هر قسمت را رول كنید؛ به گونه‌ای كه قطر این رول‌ها 1 سانتیمتر باشد.

بعد هر یك از رول‌ها را به قطعات 3 سانتیمتری ببرید و روی سینی پوشانده شده با كاغذ روغنی بگذارید و به مدت 10-12 دقیقه در فر بپزید. حالا صبر كنید تا شیرینی در سینی خنك شود.

بعد هر یك از آن‌ها را تا نیمه درون شكلات سفید فرو ببرید و بگذارید تا شكلات ببندد. اكنون روی شیرینی‌ها را با شكلات سیاه تزئین نمائید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیآشپزباشیسهیلا جباریشیرینی‌های كوچك شكلاتیشیرینی های کوچکشیرینی های شکلاتیمواد لازم شیرینی شکلاتی تعداد بازديد: 760 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است