Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 21:01

مربع‌های شكلات و نارگیل

مربع‌های شكلات و نارگیل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بیسكویت شكلاتی پودر كرده 240 گرم

 

كره آبكرده و سرد شده 70 گرم

 

شیرعسلی 180 میلی‌لیتر

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 50 گرم

 

پودر نارگیل 90 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب مربع 20 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به طوریكه از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه در ظرف مناسبی، بیسكویت و كره را مخلوط كنید، در قالب بریزید و خوب بفشارید. سپس در ظرف دیگری، شیر عسلی، تخم‌مرغ و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه آرد و پودر نارگیل را بیفزائید و روی بیسكویت بریزید. حالا قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 30 دقیقه، یا تا زمانیكه رویه نارگیلی ببندد و طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را به اندازه دلخواه‌تان ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی پزیشیرینی با شکلاتآشپزباشیافسانه اسفندیاریمربع‌های شكلات و نارگیلشیرینی با نارگیل تعداد بازديد: 1732 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است