Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:38

شیرینی آلمانی

شیرینی آلمانی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 375 گرم

 

پودر شكر 125 گرم

 

روغن جامد 225 گرم

 

تخم‌مرغ ریز 2 عدد

 

شیرخشك یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

وانیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر 1 قاشق سوپخوری

 

مارمالاد توت‌فرنگی یا زردآلو به مقدار لازم

 

شربت ساده یا عسل رقیق به مقدار لازم

 

پودر نارگیل و پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر(تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر(تاون) را با كاغذ روغنی بپوشانید.

بعد آرد، پودر شكر و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با دست ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

آن گاه تخم‌مرغ‌ها، شیرخشك، وانیل و شیر را در كاسه‌ای بریزید و با مفتول دستی بزنید.

حالا این مایه را به مخلوط آرد بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

سپس خمیر را در كیسه‌ی نایلونی، به مدت 24 ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز كنید و دوتا دوتا به اشكال دلخواه قالب بزنید و با فاصله، در سینی بچینید.

سپس سینی را به مدت 20 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا شیرینی بپزد.

شیرینی را پس از آنكه از فر بیرون آوردید و خنك شد، بین هر دو عدد قدری مارمالاد بمالید و به هم بچسبانید.

اینك روی شیرینی، شربت بمالید و پودر نارگیل و یا پسته بپاشید.

یادآوری: خمیر را زیاد ورز ندهید زیرا به روغن می‌افتد و شیرینی كیفیت خود را از دست می‌دهد.

نكته‌ی خواندنی

توت فرنگی سرشار از ویتامین‌های گروه B و C می‌باشد.

همچنین این میوه‌ی خوش طعم تابستانی، مقدار زیادی پتاسیم دارد و مصرف آن به طراوت و شادابی پوست كمك می‌كند.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی آلمانیکیک و شیرینیانواع شیرینیدستور تهیه شیرینیشیرینی پزیآشپزباشی تعداد بازديد: 800 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است