Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 23:05

ویفر شكلاتی با كارامل

ویفر شكلاتی با كارامل

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شكلات شیری آبكرده 300 گرم

 

كره‌ی ذوب كرده 20 گرم

 

ویفر حدود 50 عدد

 

یا دو ورق نان میكادو

 

به اندازه 20×30 سانتیمتر

 

كره‌ی اضافی 20 گرم

 

شیرعسلی 180 میلی‌لیتر

 

عسل یا شربت غلیظ  یك و یك دوم قاشق سوپخوری

 

كره‌ی بادام زمینی 20 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

قالبی به اندازه‌ی20×30 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به طوری كه از هر طرف 5 سانتیمتر بالاتر باشد.

شكلات و كره را در كاسه‌ای بریزید و به روش بن ماری آب كنید.

آن گاه نیمی از آن را در قالب بریزید و نصف ویفرها را روی شكلات، در كف قالب بچینید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.

حالا كره‌ی اضافی، شیرعسلی و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه، بجوشد.

سپس كره‌ی بادام زمینی را بیفزائید.

بعد از روی حرارت بردارید، و روی ویفرها بریزید و رویش را با پالت صاف كنید.

حالا باقیمانده‌ی ویفرها را روی مایه بچینید و باقیمانده‌ی شكلات را روی ویفرها بریزید.

اكنون قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

هنگام مصرف، شیرینی را با چاقوی تیز و داغ ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیویفر شكلاتی با كاراملدستور تهیه ویفرانواع ویفرآموزش ویفردستور تهیه کارامل تعداد بازديد: 899 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است