Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:44

توپک نوتلا

توپک نوتلا

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 عدد

آرد نان.................۳۰۰ گرم

نمک..............یک‌ دوم قاشق چایخوری

شکر................یک و یک دوم  قاشق سوپخوری

مایه خمیر خشک.................  ۵ گرم (یک قاشق چایخوری سرپر)

آب ..............  ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

نوتلا..............۸ اسکوپ کوچک

 

مواد لازم میانی

کره ............  ۱۶۰ گرم

آرد  ............۱۵۰ گرم

روغن برای سرخ کردن ............ به میزان لازم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان:

روش تهیه

آرد (۳۰۰ گرم)، نمک، شکر و مایه خمیر را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر به دست آمده را در کاسة چرب کرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و بگذارید حجمش دو برابر شود. در این میان از نوتلا 8 اسکوپ بردارید و در ظرف مناسبی و یا روی فویل داخل فریزر بگذارید تا سفت شود. سپس کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا یکنواخت شود. اکنون آن را از روی حرارت بردارید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و یک سوم از مخلوط کره و آرد را رویش بمالید. آن‌گاه دو لبة خمیر را تا وسط تا بزنید و 15 دقیقه استراحت دهید. این کار را تا ۳ مرحله ادامه دهید و در هر مرحله یک سوم از مخلوط کره و آرد را روی خمیر بمالید. در مرحلة آخر خمیر را باز کنید، اضافه‌های اطراف خمیر را برش بزنید و خمیر را رول کنید. حالا خمیر را به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و با وردنه اندکی پهن کنید. اکنون روی هر خمیر نوتلا بگذارید و خمیر را جمع کنید و در روغن سرخ نمائید. هنگام مصرف، روی توپک‌های نوتلا قدری پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: نوتلاتوپک نوتلاطرز تهیه توپک نوتلا تعداد بازديد: 533 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟